Referanser

First is the care Oskar has taken to see that i was never injured. Second was the positive, encouraging attitude he possessed throughout every session. Third was the immense body of knowledge he [possessed] and shared so generously. [Finally] was the human decency he showed in everything he said or did.

- Steven Neichin

 

Det å trene med Oskar gjør treningen mye mer målrettet. Han setter opp øvelser som raskt gir resultater og er veldig god på å motivere underveis. jeg har pushet grenser og gjort ting jeg aldri har gjort før, og i tilegg har jeg fått prøvd øvelser som har havnet på favorittlisten min!

- Hege Holone

 

Oskar er en veldig dyktig Pt som alltid motiverer med sitt gode humør! Når du tror du ikke har mer å gi, vet han å pushe deg langt over det du trodde var mulig. Gleder meg alltid til neste time med utfordrende øvelser og ny motivasjon.

- Karoline Holgersen

 

Gledet meg til hver økt. Likte engasjementet, var veldig "tilstede", dyktig til å motivere og gi følelsen av mestring. Har varierte øvelser og stadig noe å strekke seg etter. Likte fokuset på teknikk istedenfor å "bare kjøre på", lærer av det. Anbefales!

- Marianne Ullsand

 

Som tidligere idrettsutøver er jeg vant til å jobbe tett med trenere, og jeg vet hvordan jeg vil ha det. Oskar sørget for et godt samarbeid. For meg er det viktig å beholde selvstendigheten min i treningen, i hensikt å sikre en formprogresjon som er holistisk, skadefri og mulig å opprettholde. Oskar imøtekom dette på en uvurderlig god måte. Etter endt samarbeid sitter jeg igjen med utvidet kunnskap om kroppen min, gode øvelsesalternativer og fornyet selvtillit. Oskar la opp til trening tilpasset mine ”skavanker”, men viste meg også at det ikke trenger å volde begrensning.

Oskar evner å kombinere resultatorientert trening med en jordnær og realistisk tilnærming til trening. Han har genuin interesse for jobben han skal gjøre. I tillegg formidler han kunnskap og teknikk på en enkel og konkret måte, og gir tid nok til å la kroppen ”ta innover seg” teknikk og korreksjon. Oskar er flink til å justere øvelser for å sikre et så godt utbytte som mulig og tester gjerne ut kreative øvelsesideer. Han sørger også for latter, gode samtaler og positive treningserfaringer.

Det er bare å glede seg!

- Thea Christine Hauglie

 

Oskar er en energisk, blid og kunnskapsrik Pt som jeg trives godt sammen med. Han er flink til å sette opp programmer som passer meg, og han er god til å pirke på de viktige små detaljene. I tillegg pusher han slik at jeg alltid orker litt mer en jeg selv trodde. Oskar anbefales på det varmeste!

- Sølvi Foss

 

Oskar er en veldig positiv og engasjert person. Mitt inntrykk er også at han har en god evne til å sette seg inn i kundenes ulike behov. Kombinasjonen av det og hans kunnskaper rundt trening gjør han til en svært god personlig trener. jeg kan trygt anbefale han videre til andre.

- Mari Mostue

 

Oskar er en dyktig og motiverende pt. Han kommer alltid forberedt, og har et opplegg tilpasset meg og mine mål for treningen. Treningene er varierte, og han får deg til å yte det du har å gi, pluss litt til. i tilegg er han bestandig blid, og gir oppmuntrende og positive tilbakemeldinger. en veldig inspirerende fyr med masse humor, så treningene aldri er kjedelige. Jeg anbefaler Oskar på det varmeste!

- Aina Sletner

 

Oskar er en veldig positiv, blid og engasjert person. Treningen med han har vært variert og hard. jeg har vært veldig fornøyd med han som personlig trener og kan trygt anbefale han til andre.

- Guro Mostue