PT på nett

PT på nett

Under webcoachingen hos OptimalTrener vil Oskar lage individspesifikke trenings- og kostholdsprogrammer fra fase til fase, og dette vil bli fulgt opp helt til du er fornøyd.

Med chat tjenesten har du også mulighet til å ha kontinuerlig kontakt med han gjennom hele prosessen. Programmene du får vil være detaljerte og velforklarende ved videofremvisning.

Vektnedgang

Denne pakken er ment for deg som ønsker å endre dårlige vaner til gode vaner. Resultatet er en aktiv livsstil der du veier mindre enn det du gjør idag, og har mer energi.

Vektøkning

Denne pakken er ment for deg som ønsker å øke vekten i form av mer muskelmasse, få balansert kroppssymmetri og mer optimal fettprosent. Resultatet er en mer velfungerende og definert kropp.

Optimalisering

Denne pakken er ment for deg som er fornøyd med kroppen din, men ønsker å få systematisert treningen og kostholdet til det bedre. Du ønsker å prestere bedre på trening og i hverdagen. Du har lyst å øke styrken, forbedre utholdenheten, bli mer bevegelig, forbedre balansen og mye mer. En positiv endring i kroppssammensetningen er garantert i denne pakken. Det lages detaljerte treningsprogrammer og kostholdsplaner ut i fra din målsetning.

Pakker

Velg en av de pakkene og da kan du registrere deg som kunde hos OptimalTrener.

Vektnedgang

Vektøkning

Optimalisering